Selecteer een pagina

Over groen te gek

wat ik doe

Over mij

Ik ben Lies, jouw persoonlijke voedingscoach

Een gezonde levensstijl is mijn passie. Ik ben sinds 2008 vegetariër en na mijn opleiding tot voedingsdeskundige wist ik wat ik wilde: andere vegetariërs inspireren én begeleiden om een gezonde leefstijl aan te gaan. De werkwijze van Groen Te Gek is persoonlijk en altijd verantwoord. Bij mij ontvang je geen advies over crashdiëten. Ik ben ervan overtuigd dat je pas echt resultaat behaald als we jouw doelen zo persoonlijk mogelijk benaderen. Denk je dat dit bij jou past? Neem dan contact op voor een eerste consult!

Samen werken aan jouw doelen

Samen kom je verder. Dat geldt ook bij voedingscoaching. Daarom kun je van mij een persoonlijke aanpak verwachten en ben ik er voor je als je een moeilijk moment hebt. 

Kies voor resultaat

Resultaat behaal je door je te focussen op de juiste doelen. Doelen die haalbaar zijn voor jou. Na het eerste consult gaan we samen kijken welke doelen dit zijn en vervolgens zetten we ons allebei 110% in om deze doelen te bereiken!

Voor en door vegetariërs

Met mijn jarenlange ervaring als vegetariër en al vele vegetariërs geholpen te hebben, weet ik als geen ander welke voedingsstoffen je nodig hebt en wat de meest geschikte vis- en vleesvervangers zijn. Mijn voedingsschema’s sluiten perfect aan bij jouw leefstijl. Sport je veel? Dan zorg ik ervoor dat jouw voedingsschema extra eiwitten bevat. Heb je moeite met ontbijten? Reken er maar op dat je met mijn ontbijtrecepten het ontbijt binnenkort niet meer kunt weerstaan! Heb je een allergie? Ook dan kun je bij mij terecht. Geen probleem!

N

Gewichtsverlies

Wil jij lekkerder in je vel zitten? Weer vol zelfvertrouwen in je favoriete bikini lopen deze zomer? Met voedingsadvies op maat en de juiste beweging zorgen we er samen voor dat jij je doelen bereikt!

N

Blijvend resultaat

Als jij eenmaal de gezonde leefstijl in de vingers hebt, zul je zien dat het zorgt voor blijvend resultaat. Bij mij krijg je geen dieet waarbij de kilo’s ervan afvliegen en er vervolgens weer dubbel aankomen. Kies jij ook voor blijvend resultaat?

N

Gezonde leefstijl

Het begint allemaal bij een gezonde leefstijl. Het gaat niet alleen om gezond eten, maar ook voldoende beweging speelt een belangrijke rol. Voor de juiste verdeling hierin ben je bij mij aan het juiste adres.

personen geholpen

%

persoonlijke doelen behaald

%

gewicht verloren

voedingsschema's gemaakt

Ik heb lang gedacht dat ik echt geen voedingscoach nodig zou hebben, maar na de eerste consult voelde het heel vertrouwd en zijn we er samen voor gegaan!

- Emma

Ontvang professioneel voedingsadvies!

Ben jij er klaar voor om jouw doelen te behalen? Neem dan snel contact op!

E-mailadres

info@groentegek.nl

WhatsApp

(030) 235-1522

Kom langs

Hessenweg 200

3731 JN De Bilt